Ότι έχει αρχή έχει και τέλος Και πάλι από την αρχή…

Μια αστραπή η ζωή μας, μα προλαβαίνουμε είχε πεί ο Νίκος Καζαντζάκης και όντως σαν μία αστραπή πέρασαν 6 χρόνια στη Δευκαλίωνος. Έξι χρόνια γεμάτα δημιουργία, ιδέες, χρώματα και πολλή έμπνευση.

Έξι χρόνια που χωρίς την δική σας στήριξη δεν θα τα είχαμε καταφέρει ποτέ. Η προτίμησή σας ήταν αυτή που μας έδινε κίνητρο να δημιουργούμε πάντα τα πιο ξεχωριστά, τα πιο ευφάνταστα, τα πιο «διαφορετικά» κοσμήματα και η αγάπη σας ήταν αυτή που πάντα μας έδινε κουράγιο να ξεπερνάμε την όποια δυσκολία και να σας υποδεχόμαστε πάντα με το πιο ειλικρινές μας χαμόγελο.

…ήρθε η ώρα για μια ακόμα αλλαγή!

Πριν από λίγες μέρες αποχαιρετήσαμε το γνωστό μας στέκι στη Δευκαλίωνος και δημιουργούμε κάτι καινούργιο. Με το νέο χρόνο λοιπόν μεταφερόμαστε σε ένα νέο ιδιόκτητο workshop στην περιοχή της Νίκαιας για να ξεκινήσουμε ένα νέο ταξίδι. Βέβαια για όσους δε συμπαθούν τις αλλαγές, να σας ενημερώσουμε ότι στο ίδιο σημείο, στη Δευκαλίωνος 10, θα βρείτε μια μικρή ζεστή γωνιά με τις δημιουργίες μας, για να μην χάσουμε την επαφή μας.

…ανανεωμένη ιστοσελίδα, νέες μειωμένες τιμές!

Κι επειδή όλα όσα κάνουμε με τόσο μεράκι απευθύνονται σε εσάς, θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι να «τα λέμε». Στο ανανεωμένο μας site θα βρείτε όλες τις παλιές και αγαπημένες σας δημιουργίες καθώς και πολλές νέες που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα και φυσικά σε μειωμένες τιμές. Φυσικά μπορείτε να μας βρείτε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) καθώς και στο δικό μας workshop το οποίο είναι πάντα ανοικτό για αγαπημένους ανθρώπους.

Έτσι λοιπόν, κλείνοντας ένα τεράστιο κεφάλαιο που γέμιζε τις μέρες μας, παίρνουμε φόρα και με περισσότερα όνειρα ανοίγουμε ένα καινούριο μεγαλύτερο με συνοδοιπόρους όλους εσάς. Ελπίζουμε και σε αυτό το ταξίδι να μας κρατήσετε συντροφιά και να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και της προτίμησής σας, όπως κάνατε αυτά τα 6 χρόνια.

κάτι νέο ετοιμάζεται.. μείνετε συντονισμένοι!